Fodboldekspert undrer sig over Thorups mange udskiftninger i Brøndby

Kim Stoltenberg Hansen 

Stig Tøfting giver en opsang til FCM-træner

FODBOLD Stig Tøfting lagde ikke fingre imellem på fodboldbanen, og det gør han heller ikke som fodboldekspert. I sin ugentlige klumme på eb.dk giver han et fur til FCM-træner Jess Thorup og FCK-træner Ståle Solbakken. Han mener, at de skal stoppe med at klage over et tætpakket kampprogram - og ikke skifte ud i startopstillingen.

- Hvor er jeg dog træt af hvert eneste år at skulle høre på, at europæisk fodbold er en belastning. Så er rejsen for lang, så er der for varmt, så spiller man på kunstgræs, og enten ligger kampene for tæt på den forrige – eller for tæt på den næste. Stop nu den sang i lommen. Alle vil gerne spille europæisk, og når de så når målet, er det pludselig et problem at spille to kampe på en uge! Det er altid et problem – i Danmark. Det er derfor, jeg plejer at kalde det porcelænsligaen, lyder den første del af svadaen, der fortsætter i en direkte kritik af Jess Thorup, der skiftede et halvt hold ud fra midtugen til søndagens kamp mod Brøndby.

- Hvorfor fanden skal man rotere allerede? Jess Thorup skiftede på fem pladser. Jeg undrer mig og synes, det er vanvid. Hvorfor skifte et halvt hold ud, når det nu er så sindssygt vigtigt at komme godt fra land?