Foto: Henrik Ole Jensen

Opdateret: Mand stukket med kniv i ansigtet på restaurant i Herning

Aske Visser Ottosen 

Torsdag eftermiddag udspillede der sig nogle voldsomme scener på en restaurant i Herning, hvor en 27-årig mand blev stukket med en kniv

Opdateret klokken 11.03

En 47-årig mand fra Herning var torsdag eftermiddag på besøg sin tidligere arbejdsplads – en restaurant i Herning midtby. Det besøg udviklede sig dog hurtigt og fik et voldeligt udfald.

Da den 47-årige kommer frem til restauranten, kommer han op at diskutere med en anden tidligere ansat på restauranten. Herfra griber han en køkkenkniv og snitter sin tidligere kollega en gang i ansigtet og to gange i venstre overarm. Den forurettede er en 27-årig mand ligeledes fra Herning.

Politiet i Herning ønsker ikke at oplyse, hvilken restaurant episoden skete på.

Da politiet kort efter kommer frem til stedet, ser de en helt tredje person løbe fra stedet, men politiet løber ham op og får ham standset. Her er tale om en 24-årig udenlandsk mand, som har ulovligt ophold i landet, og som samtidig arbejder ulovligt på restauranten.

Politiet har både anholdt den 47-årige og den 24-årige, som i dag fremstilles i et grundlovsforhør ved Retten i Herning.

Opdateret:
Folkebladet erfarer, at der er tale om Café Cosy i Østergade, og restauranten bekræfter da også selv, at der er været en episode på stedet.

Hos restauranten vil man dog ikke stå frem med navn, men ifølge en person fra caféen var to mænd oppe at skændes i baggården bagved caféen. Derudover afkræfter de, at der var tale om et knivstikkeri, men at der i stedet blot var tale om noget håndgemæng.