Forsvarsgeneralen er tilbage: Her er aftenens opstilling

Jørn Just Kristensen 

Tre spillere får sæsonens første startplads mod de ungarske rekordmestre

FODBOLD Kian Hansen, Gustav Wikheim og Rasmus Nissen Kristensen får alle deres første startplads i denne sæson, når FC Midtjylland i aften møder Ferencváros i anden runde af kvalifikationen til Europa League-gruppespillet.

Alle tre spillere kom i sidste uge ind fra bænken, da FCM vandt 4-1 på udebane mod Derry City FC. Kian Hansen har i opstarten døjet med en mindre skade, men er nu helt klar, og Rasmus Nissen - afslørede træner Jess Thorup allerede i går - er tilbage på 100 procent ovenpå U21-EM og efterfølgende feriedage.

Gustav Wikheim er slet og ret blevet foretrukket på kanten frem for Simon Kroon.

Alle øvrige pladser er uændret i forhold til sidste uges kamp.

Hele opstillingen ser således ud: Jesper Hansen - Rasmus Nissen, Kian Hansen, Zsolt Korcsmár, Marc Dal Hende - Tim Sparv - Rilwan Hassan, Janus Drachmann, Jakob Poulsen, Gustav Wikheim - Paul Onuachu.

Bænken består af Michael Falkesgaard, Kristian Riis, Filip Novák, André Rømer, Mikkel Duelund, Simon Kroon og Alexander Sørloth.

Ferencváros starter med følgende 11 spillere på banen: Dénes Dibusz - Gergö Lovrencsics, Julian Koch, Leandro, Endre Botka - Zoltan Gera, Fernando Gorriarán - Roland Varga, Rui Pedro, Moutari Amadou - Tamas Priskin

Der er kampstart klokken 21.00 på Groupama Arena i Budapest.

Vi vil her på aoh.dk komme med flere opdateringer undervejs.