Førstehjælp og magiske løjer

EVENT Med et program, som omfatter lige dele sjov og alvor, fejrer Dansk Folkehjælp på onsdag 5. juli klokken 11-14 fødselsdag med herningenserne - og hvem der ellers aflægger herningCentret et besøg. Det er nemlig der, det foregår.

Det er i år 110 år siden, Dansk Folkehjælp blev stiftet, og derfor har organisationen sendt en jubilæumskaravane rundt i landet. Det er den, der på onsdag lander i Herning, oplyser formanden for Dansk Folkehjælp i Herning, Bodil Markmøller.

Der vil være diverse information om Dansk Folkehjælp, og i dagens løb bliver der tre gange demonstration af førstehjælp.

I forbindelse med demonstrationerne udbyder Dansk Folkehjælp et gratis firetimers førstehjælpskursus.

Stand up i børnehøjde
Såvidt det seriøse. Og så til det sjove:

Med i karavanen er tryllekunstneren og showmanden Mikkel Rugholm, som ligedes tre gange i løbet af dagen vil underholde børn og voksne med stand up-komik i børnehøjde og »en konfetti-bombe af finurlige løjer og gakket magi«.

Børnene vil også blive inviteret til at deltage i en tegnekonkurrence.

Fra Dansk Folkehjælp i Herning håber man, at rigtig mange vil komme og se på karavanen, der afrunder sin rundtur i landet på Rådhuspladsen i København på stiftelsesdagen, den 31. juli.