879 børn er nu solsikre

Herning Børn fra børnehaver og dagplejere i Herning Kommune er med i kampagne om solbeskyttelse. Kampagnen som går under navnet SolSikker er lavet af Børneulykkesfonden og Derma og har til formål at lære børnehavebørn og børn i dagplejernes legestuer om solbeskyttelse.

I Herning Kommune har 879 børn været med i kampagnen, der ved hjælp af sjovt og involverende læringsmateriale skal lære dem om vigtigheden af solbeskyttelse og de tre solråd: skygge, solhat og solcreme.

- Det er nødvendigt at skabe en forståelse blandt børnene omkring solbeskyttelse, så de forstår, hvorfor det er vigtigt at have solcreme på. Og det skal være sjovt at lære og forstå. Derfor håber vi at kunne skabe denne forståelse blandt børnene i legestuer og institutioner på en sjov måde med læringsmaterialet fra SolSikker-kampagnen, udtaler Henriette Madsen, Generalsekretær i Børneulykkesfonden i en pressemeddelelse.