Herning-tøjfirma flytter til Ikast

Brian Kjær Andersen 

Børnetøjsfirmaet Brands4Kids har brug for mere plads og har nu købt knap 10.000 kvadratmeter i Ikast

VæKST De seneste år har været præget af markant vækst for børnetøjsfirmaet Brands4Kids i Herning. Fremgangen har givet et luksusproblem, da rammerne er fyldt ud på både administration og lager ved det nuværende hovedkontor på Lollandsvej.

Det har Erik Andreæ og Michael Nederby, der ejer og driver virksomheden i fællesskab, nu taget konsekvensen af. De har således købt en ledig erhvervsejendom på Industrivej 21-25 i Ikast, hvor de knap 10.000 kvadratmeter giver dobbelt så meget plads at råde over.

Flytningen fra Herning til Ikast kommer dog først til at ske i løbet af 2018. Det skyldes, at der skal renoveres en smule på bygningerne og særligt, at flytningen af lageret skal times med, hvornår der er lavsæson i branchen.

- Det har bestemt ikke været en strategi om, at vi ville væk fra Herning. Det har mere været en strategi om at finde den rigtige ejendom, siger Erik Andreæ til Herning Folkeblad.

Brands4Kids har 55 medarbejdere og står bag børnetøjsmærkerne Pippi, Celavi, Me Too, Minymo, Mala og Creamie.