FCM sælger anføreren til holdets tidligere træner

Håndboldkvinderne i FCM får ikke glæde af Sabina Jacobsen i næste sæson - hun er solgt til storklubben CSM Bukarest med øjeblikkelig virkning

HåNDBOLD FC Midtjylland har med omgående virkning solgt Sabina Jacobsen. Det skriver FCM i en pressemeddelelse på klubbens hjemmeside.

Over en længere periode har der været udvist konkret interesse for den svenske landsholdsspiller, og FCM er nu nået til enighed med anførerens nye klub om en overgangssum.

Sabina Jacobsens nye klub er storklubben CSM Bukarest fra Rumænien - det bekræftes på klubbens hjemmeside. FCM’s tidligere cheftræner, Helle Thomsen, er netop tiltrådt som ny cheftræner i den rumænske klub.

Tilbuddet var for godt til at afslå for både klub og spiller, fortæller FCM.

- Vi følte os allerede ret sikre på, at Sabina Jacobsen gik ind til sin sidste sæson i FCM. Da dette attraktive tilbud så dukkede op, slog vi til, da det ville sikre os en god skilling her og nu. Samtidig har vi i ledelsen bundet hinanden op på, at vi skal levere positive tal på bundlinjen i den kommende sæson, hvilket dette salg i den grad kan være med til at sikre, fortæller Jakob Mølgaard Christensen, direktør i FCM Håndbold, i pressemeddelelsen.

Sabina Jacobsen kom til FCM Håndbold fra Randers HK i 2014 og var i sin første sæson i klubben med til at blive dansk mester samt vinde både pokalturneringen, Cup Winners’ Cup og den danske Super Cup. Og netop sæsonen 2014/2015 står stærkest, når den nu afgående kaptajn tænker tilbage på sin tid i klubben.

- Jeg er stolt af, hvad jeg har opnået med FCM. Især det første år, hvor vi vandt alt – det var rigtig fedt. Det gør mig ked af det at skulle forlade klubben og pigerne, for jeg har været rigtig glad for at være i FCM, hvor jeg har udviklet mig meget både som spiller og som menneske. Men jeg har fået et rigtig godt tilbud fra ét af de allerbedste hold i verden, og det er en drøm, der går i opfyldelse for mig nu, udtaler hovedpersonen selv i pressemeddelelsen.