Fængslende feriedage på Museumsgade

HERNING Fra mandag 3. juli og frem til starten af september kan man se »en fængslende udstilling« i Historiens Hus, Museumsgade 32.

Statsfængslet Kærshovedgård viser ting og sager og guld fra gemmerne. Rebstiger og andre flugtredskaber, falske nøgler og dirke, samt en unik samling af hashpiber fra en svunden tid, som ville gøre Christania grøn af misundelse. Man kan se billeder af en af de mest prominente fanger, Kærshovedgård nogensinde bevogtede: nemlig Pastor Kaj Munks morder; Louis Nebel, en gangster fra Amerika der efter endt afsoning blev agent for CIA. Der vises slag- og stikvåben tilvirket af de kreative indsatte.

Historiens Hus rummer flere faste udstillinger, blandt andet Jens Nielsens Bondegaard, Evald Tang Kristensens samling, Besættelses-udstillingen og snart Sygehusmuseet.