Lindbo bag ny podcast om mentaltræning

Inden længe kan man høre den første podcast - »PodCarsten – mentaltræning på POD’en« på nettet.

MENTALTRæNING Mentaltræneren Carsten Oldengaard fra Lind er idémanden bag en ny podcast med det mundrette navn »PodCarsten - mentaltræning på POD’en«.

- Det bliver forhåbentligt en god og seriøs podcast krydret med lidt humor, hvor en gæst og jeg taler om relevante mentale temaer inden for sportens verden, siger Carsten Oldengaard i en pressemeddelelse.

Podcasten styres af den tidligere sportsjournalist fra TV2 Jannik Brinch, der nu er medejer af filmselskabet Sjort.

- Vi skal tale om gode og dårlige tilgange til mentaltræning og udvikling, og vi skal udveksle holdninger og erfaringer til mentale temaer, siger Carsten Oldengaard og fortsætter:

- Forhåbentlig kan vi overfor for eksempel sportsudøvere, trænere og sportschefer sætte nogle tanker i gang om, hvad de skal være opmærksomme på i forbindelse med udvikling, mentaltræning og præstationer.

Carsten Oldengaard er ejer af Oldengaard.dk, der har adresse i Herning, og som tilbyder mentaltræningsforløb for udøvere og hold, og som er sparringspartner til trænere.

Han arbejder blandt andet med så dygtige udøvere som badmintonspilleren Viktor Axelsen, fodboldspilleren Pernille Harder og triatleten Michelle Vesterby.