Pione Sisto på besøg i FCM

Ole Bitsch 

Celta Vigo-stjernen på visit hos sin tidligere klub

FODBOLD Et velkendt ansigt gæstede træningsbanerne i Ikast, da FC Midtjyllands Superliga-mandskab mandag formiddag tog hul på en ny uge i opstartsfasen.

Den tidligere FCM-stjerne og nuværende landsholdsspiller, Pione Sisto, kiggede forbi bane 8, hvor han i højt humør hilste på sine forhenværende klubkammerater og sit tidligere trænerteam.

Den 22-årige Tjørring-knægt, der nu er hos den spanske La Liga-klub Celta Vigo, blev sidste sommer solgt fra FCM i en - for den midtjyske klub - rekordhandel, som kostede Celta Vigo cirka 45 millioner kroner.

- Det er dejligt at være tilbage i det midtjyske. Jeg nyder min ferie og får slappet af, siger Pione Sisto til Folkebladet.

En succesfuld debut-sæson
Dansk-sudaneseren kan se tilbage på en succesfuld første sæson i Spanien. Således spillede offensivprofilen 49 kampe for Celta. Sisto bidrog desuden med seks scoringer og fire målgivende afleveringer for Vigo-holdet, der nåede semifinalerne i Europa League.

- Det var en fin sæson, konstaterer en smilende Pione Sisto, der i går - over for Herning Folkeblad - ikke ønskede at uddybe indtrykkene af sit første år i Spanien.

- Jeg er på ferie frem til 4. juli, så al kontakt til pressen foregår gennem min bror og agent (storebror Angelo Sisto, red.). Det har vi aftalt, lyder det fra Pione Sisto.