Gongshow Gear viser sit canadiske tøj frem: Mød Frans Nielsen og Peter Regin

Martin Hove Thomsen 

På mandag er der mulighed for at få en autograf af ishockeystjernerne Frans Nielsen og Peter Regin, når Gongshow Gear holder åbent showroom

HERNING Gongshow Gear er et canadisk tøjmærke, der henvender sig til »hockeyfolket« og folk med hang til streetwear.

Tøjmærket blev etableret tilbage i 2002 og har vokset sig til at være den største spiller på hockey lifestyle-markedet. To lokale fra Herning står for forhandlingen af mærket i Skandinavien.

- Som tidligere hockeyspillere synes vi, det er virkelig spændende at have fået muligheden for at sælge dette unikke brand på det skandinavisk marked. Det er et brand med mange fede lifestyle-produkter, siger Bo Bunch, der sammen med Rasmus Hartung står for forhandlingen af Gongshow Gear i Skandinavien.

Prominent ishockey-besøg
Mandag 19. juni holder Gongshow Gear i Herning et åbent showroom-arrangement, hvor interesserede kan komme forbi og tage et kig på kollektionen.

Landsholdsstjernerne Peter Regin og Frans Nielsen kommer forbi og hilser på, og der vil også være mulighed for at få en signatur eller to til autografsamlingen.

- Vi finder Saucer King-spillet (, red.) frem, så der vil også være mulighed for at prøve kræfter med det sjove og lærerige spil. Vejret ser ud til at være med os, så vi starter op i grillen, og der vil desuden være kolde forfriskninger, fortæller Bo Bunch.

Det åbne showroom finder sted på Dueoddevej 10 i Herning.