Motionscykelløbet kun for kvinder »Lady Tour« cykles i år for 12. gang

Lørdag 17. juni arrangerer Tjørring Cykel Motion for 12. gang »Lady Tour« - motionscykelløbet kun for kvinder

TJøRRING Der cykles både på almindelige cykler og på racercykler, når Tjørring Cykel Motion inviterer til den 12. Lady Tour lørdag 17. juni. Motionscykelløbet kun for kvinder skydes som altid i gang fra Nordvest Hallen i Tjørring, og det er også her, deltagerne kommer i mål igen efter at have cyklet en af de tre ruter på henholdsvis 30, 64 eller 94 kilometer.

Tre depoter
Sikkerheden er i højsædet på turen, informerer arrangøren, Tjørring Cykel Motion. Klubbens mænd er placeret ved diverse vejkryds, og dygtige trafikofficials hjælper til i de store kryds. Skulle man være uheldig at få en skade på cyklen, er der hjælp at hente fra løbets slutbiler.

Undervejs er der tre depoter med vand, energidrik, bananer, vandmeloner og chokolade.

Der kåres ingen vindere, selv om alle får taget deres tid med chip, og der bliver lavet en resultatliste, så man kan se hvordan ens tid er i forhold til andre.

Nyt samarbejde
Inden løbet er der mulighed for at få sin morgenkaffe med et rundstykke i teltet på pladsen ved Nordvest Hallen. Efter endt cykeltur er der grillet kyllingefilet med salat og brød samt en øl eller vand.

I år har Tjørring Cykel Motion et samarbejde med organisationen »Bevæg dig for livet«, som har nogle instruktører, såkaldte Riders, der cykler med på 64 km og 94 km ruten. Hvis man ikke har prøvet at køre cykelløb før, er der mulighed for at cykle sammen med disse instruktører.

Bevæg dig for livet er et samarbejde mellem DIF og DGI, som sammen med Nordea-fonden og TrygFonden blandt andet yder støtte, opbakning og inspiration til de mange selvorganiserede og nye motionscykelryttere.

Nogle kan prale
Mange af deltagerne har cyklet Lady Tour i mange år, og nogle kan prale med, at de har kørt samtlige Lady Tour.

Der er præmier til største hold og rigtig mange lodtrækningspræmier på startnumrene. Blandt deltagerne trækkes der også lod om to cykler, som er sponsoreret af Henning Jørgensen Cykler.

Se mere på Lady Tours hjemmeside.