Din weekend i Herning: Kim Larsen, motor-træf og Sure sild

Weekenden står for døren! herningnyt.dk giver dig her overblikket over, hvad Herning byder på af oplevelser. God fornøjelse. 

Kim Larsen i Sdr. Anlæg

Traditionen tro synger Kim Larsen sommeren i gang med en koncert i Sdr. Anlæg. Dørene åbnes lørdag klokken 18, og som opvarmning til Kim Larsen kan man opleve duoen Souvenirs. Larsen forventes at indtage scenen klokken 20.30.

Træf for klassiske motorkøretøjer

Autogalleriet i Herning afholder træf. Deltag i en køretur med dit klassiske køretøj eller kom blot og se de mange spændende køretøjer. Et mindre marked forefindes. Det er søndag fra 9 til 16.

Motorcykel-støj i midtbyen

GB-Club og Herning City afholder træf for engelske motorcykler og måske et par biler. Kom og nyd de klassiske køretøjer. Det er lørdag fra 11-14 på Torvet.

Vennetræf i Søby

Søby Brunkulsmuseum arrangerer det årlige vennetræf, hvor alle med interesse for historien om Søby Brunkulslejer kan møde op til hygge. Vi indleder med blomster i Mindelunden lørdag kl. 13.30. Gratis rundvisning kl. 16-17. ”Kun for sjov" spiller på scenen. 

Sure sild på Team Teatret

Fredag aften klokken 19.30 kan man opleve Team Teatrets seneste forestilling Surstrømning. Forestillingen er blevet til i et samarbejde mellem Team Teatret, Vendsyssel Teater, Teater Nordkraft, Randers Egnsteater, Teatret Svalegangen og Folketeatret.