Medie: HCM tilbød Jesper Nøddesbo en tårnhøj løn

Kim Stoltenberg Hansen 

HC Midtjylland stod klar med en løncheck på to millioner årligt til herningenseren, der i stedet valgte BSV

HC Midtjylland bejlede kraftigt til Jesper Nøddesbo, da det stod klart, at herningenseren af familiemæssige årsager gerne ville forlade Barcelona og bosætte sig i Aarhus. Det var forgæves, da han i stedet valgte BSV. Ifølge Jyllands-Posten gav HCM Jesper Nøddesbo et tilbud, der økonomisk var bedre, end det han tog imod fra Bjerringbro-Silkeborg. BSV skulle angiveligt ikke ønske at sprænge lønbudgettet, så deres tilbud var på halvanden million kroner årligt.

Det kunne HCM godt matche. Med hjælp fra sponsorer lød tilbuddet på cirka to millioner kroner årligt. Efter eget ønske indeholdt Nøddesbos kontrakt også at han skulle arbejde nogle timer for et tøjfirma ved siden af livet som håndboldspiller. Der var også en ekstra bonusordning, så lønnen kunne stige, hvis det kom til at gå HCM ekstra godt på håndboldbanen.

Men Nøddesbo sagde nej - et nej, som HCM-sportschef Morten Secher tror skyldes det faktum, at BSV også er med i de spændende internationale kampe i Champions League.

- Vi føler, at vi var med i opløbet i lang tid, men vi kom ikke i mål. Måske spiller niveauet også ind. Vi vil gerne være en topklub, mens BSV er en topklub, der også spiller internationalt, udtaler Morten Secher til Jyllands-Posten.