Tog kvælertag på stationsbetjent i Herning

Palle Heering Nielsen 

Det er uvist, hvorfor mand blev voldelig, da han blev vist bort fra toilet i banegårdsbygningen

HERNING En 32-årig mand fra Vejen blev i går varetægtsfængslet efter et grundlovsforhør ved Retten i Herning. Han er sigtet for vold mod en stationsbetjent i Herning.

Anklager hos Midt- og Vestjyllands Politi Anne Breinhild oplyser til Folkebladet, at den 32-årige mand er blevet varetægtsfængslet i fire uger, og han har ikke kæret kendelsen. Ifølge anklageren nægter han sig skyldig.

Manden er uden fast bopæl, og han opholdt sig torsdag morgen på det offentlige toilet i stationsbygningen, da han blev vist bort af stationsbetjenten.

Det blev han fortørnet over og slog betjenten i ansigtet med sin ene albue. Slaget ramte betjenten under næsen, og derefter tog den 32-årige mand kortvarigt kvælertag på stationsbetjenten. Den 32-årige mand var desuden udeblevet fra et retsmøde i Esbjerg, og derfor var der en anholdelsesbegæring på ham.