Din weekend i Herning: EM i Triatlon, Liv i Sdr. Anlæg og Sækkepiber

EM i Triatlon 2017

Herning er vært for EM i triatlon denne weekend. En kæmpestor sportsbegivenhed med 2000 deltagere, hvor både Europas bedste triatleter og gæve motionister deltager. Løbet starter om formiddagen. Der vil være svømmere i vandet i Fuglsang Sø fra kl. 10.30, mens triatlerne senere vil både løbe og cykle i og omkring Herning.

Læs portræt af Michelle Vesterby her   I   Læs Klar til EM-invasion her   I   Læs Lad os skabe en byfest i Herning her   I   Læs EM-ruten er på plads her   I   Læs Vesterby vil vinde EM-guld i Herning her

Sure sild på Team Teatret fredag aften

Fredag aften klokken 19.30 er der premiere på Teams seneste forestilling Surstrømning. Forestillingen er blevet til i et samarbejde mellem Team Teatret, Vendsyssel Teater, Teater Nordkraft, Randers Egnsteater, Teatret Svalegangen og Folketeatret. Surstrømning spiller også lørdag klokken 16.
Læs mere

Stjerneparade af hockeystjerner i kongrescentret

Fredag aften er det atter blevet tid til den årlige Dansk Ishockey Award 2017. Prisfesten finder sted i MCH Herning Kongrescenter fra klokken 18 og får besøg af en sand stjerneparade af herningensiske ishockeystjerner som blandt andre Frans Nielsen, Frederik Andersen og Peter Regin.
Læs mere

Livemusik i midtbyen fredag og lørdag

EM i Triatlon bliver ikke bare en stor sportslig oplevelse. Kulturelt vil der også være gang i Herning. Band-karavanen ”Come Together” kommer til at spille fredag kl. 18-22, samt lørdag kl. 13-17 på Torvet. Her spiller de fire bands Repeatles, Creedence Tribute, Charlie Dee and the Twisters og Claus Agernem.
Læs mere

Music Show Scotland i Boxen

Verdens største show med skotsk musik og dans rammer Boxen lørdag med forestillinger klokken 14 og 19.30.  Her kan publikum opleve verdens største skotske musikshow af sin art, når hundredvis af sangere og musikere indtager Jyske Bank Boxen med keltisk musik i absolut topklasseOplev bl.a. storslåede musikalske numre som Amazing Grace, Drumsalute, Highland Cathedral, Black is the colour, When the pipers play, You’re the voice.
Læs mere  I  Gå til kalender 

Storskærm på Torvet lørdag

Lørdag vil der blive sat en storskærm op på Torvet, hvor man kan følge både EM i triatlon og VM-kvalifikationskampen mellem Kasakhstan og Danmark. Det er Baren og Racemakers, der står for arrangementet – der også vil byde på bordfodbold og PlayStation. Læs mere

Liv i Sdr. Anlæg

Lørdag fra klokken 11.30 er der Liv i Sdr. Anlæg. Det store børne- og familiearrangement vil i år få besøg af blandt andre Monster og Joakim, Sigurd Barret og 2016-vinderen af MGP Lærke Sauer.
Læs mere

Store cykeldag i Herning

Søndag cykler hele Danmark en tur på den årlige Store Cykeldag – således også i Herning. Man mødes på P-pladsen ved Sdr. Anlæg og cykler ud i egnen omkring Herning. Her giver Cyklistforbundet kaffe/sodavand og kage/is til børn i det dejligste vejr.