Tresserfest og triatlon

af Henrik Øster-Jørgensen 

Come Together arrangerer en bunke koncerter i forbindelse med EM i triatlon

HERNING Foreningen Come Together, der sidste år lavede en Beatles-festival i byen, er i de kommende dage på banen igen.

- I anledning af triatlonarrangementet laver vi det her samtidig med. Så er der forhåbentlig folk i byen - både hjemmeboende og udenbys. Vi laver musik, de fleste kan forholde sig til. Det er godt, gedigent tressermusik, fortæller Per Steenberg fra Come Together.

Torsdag og fredag er der koncerter på Torvet, og der kommer da også lidt Beatles i år.

- Repeatles spiller hele Sgt. Pepper-albummet, der lige har haft 50-års jubilæum. Det glæder jeg mig til - blandt andet, fortæller Per Steenberg, der er uhelbredelig Beatles-fan.

- Fredag har vi også Creedence Tribute og Charlie Dee & The Twisters. Det er også gedigent. En-to-tre, så kører vi. Det er Beach Boys. Det er glad musik, siger han.

Lørdag er der lidt musik ude ved Fuglsang Sø, hvor triatleterne skal svømme.

- Lørdag spiller vi ved Fuglsang Sø. Vi begynder allerede klokken 8.30 med tressermusik med duoen Shakers, og de spiller f... godt. Så får vi alle dem, der skal ud at svømme til lige at vågne op, inden de skal i vandet. For at lave lidt til løberne også, så laver vi noget ved biblioteket fra senere på formiddagen, hvor vi kører tre forskellige indslag fra musikskolen med kor, marimba og rockorkester, fortæller Per Steenberg.

Løberne skal rent faktisk løbe ind igennem biblioteket.

- Om eftermiddagen går duoen Racoons på samme sted, og de spiller i en tre timers tid. Sangerinden synger rigtig godt, og det er glad tressermusik. Det er så glad det hele, så jeg håber at det passer med vejrudsigten. Jeg har været inde og smugkigge på langtidsudsigten, og jeg satser på 20 grader. Den tager jeg, siger Per Steenberg med et smil.

- Jeg håber, der kommer en masse folk til med godt humør - og også en masse publikummer til triatlon. De mener, der kommer 500 publikummer alene fra England, men de kommer nok først om fredagen. Så om torsdagen håber jeg, at Hernings befolkning vil tage godt imod Repeatles, siger Steenberg.

Fredag og lørdag aften vil der i øvrigt være masser af musik på pubber og caféer.