Solisternes aften

MUSIK - Så er vi ved at være klar til vores sommerkoncert, lyder meldingen fra Herning Koncertorkester.

Sommerkoncerten finder sted tirsdag aften, og med på scenen kommer også Herning Musikskoles dygtige Ungdomsorkester - i alt stiller orkestrene med omkring 75 musikere, der eksempelvis vil spille Pharrell Williams’ tidløse sommerhit »Happy«.

Derudover er aftenens tema »solister«, og det betyder, at man kan høre »Macarena« som trompetkoncert, »The Pink Panther« som tenorsax-solo, »Capricius Aloysius« som klarinetkoncert, »Skovtrolden« som fagotsolo og »The Typewriter« som koncert for skrivemaskine!?

- Vi har også andre lækkerier på programmet som »Concerto D’Amore« og »St. Louis Blues« hvor tubaen og trombonen får solo. Sæt kryds i kalenderen og kom til en dejlig musikalsk aften, loves der i pressemeddelelsen.