Oplev eksklusive sportsvogne i herningCentret

Herning Fredag er der Open by Night i herningCentret, og det bliver med en udstilling af minimum syv eksklusive sportsvogne.

Årsagen er, at herningCentret støtter velgørenhedsarrangementet Sportscars Event på Jyllandsringen ved Silkeborg 10. juni. Kunderne kan købe en tur i en af de potente sportsvogne, og de skal kun betale halv pris, mens herningCentret betaler den anden halvdel.

Overskuddet fra Sportscars Event går til Børnecancerfonden, TrygFondens Familiehus, Børneulykkesfonden og Lukashuset.

Fredag aften kan man møde YouTuber-fænomenet Julia Sofia Aastrup i herningCentret. Hun er bedre kendt under navnet Julia Sofia på YouTube, hvor hun er reklamemodel og reklameproducent inden for skønhed og livsstil.

Hun vil fortælle om sit liv, og bagefter er der mulighed for at tage et billede sammen med hende.