Apoteket holder temadag om hælrevner og hård hud

HERNING Overbelastning af huden er den væsentligste årsag til dannelsen af hård hud. Den hårde hud øger risikoen for revner, rifter og sår, hvilket kan være meget smertefuldt og i værste fald resultere i sygedage.

Østergades Apotek sætter i juni fokus på problemet og holder fredag 2. juni temadag om emnet - både i Østergade-filialen og i herningCentret. Begge steder er der besøg af Anette Hemmingsen, som arbejder med personer, der er ramt af psoriasis, vandeksem, håndeksem, revner på fødder og hænder og hård, tør hud. Det er en overset gruppe, fordi problemerne er tabubelagte, hedder det i en pressemeddelelse. Men problemerne er store og kan være ekstremt smertefulde for hver enkelt person. Håndeksem er skyld i stort fravær på danske arbejdspladser, da mange er flove over deres hænder. Og håndeksem klør og gør ondt.

Anette Hemmingsen vil fortælle om problemerne og løsningerne - herunder strømper og handsker fra Magic Gel-serien, som har en indbygget fugtgivende gelé og er fremstillet for at lindre, forebygge og behandle eksem, psoriasis samt hård og tør hud.