Zumba for alle på Tinghuspladsen

Fredag eftermiddag kan man få lidt sved på panden, hvis man har lyst til at prøve kræfter med Zumba

DGI Huset byder på et væld af forskellige træningsformer. Eksempelvis kan man deltage i zumba, som er en form for fitness-dans, hvor du bevæger dig til forskellige latinamerikanske rytmer som salsa, reggaeton og samba. Det er altid en fest med god musik og en energifuld atmosfære, og derudover er tempoet højt, så du kan være sikker på at få sved på panden samt et smil på læben. Det er en effektiv træningsform, da du ikke tænker over selve træningsdelen, men blot på at have det sjovt og bevæge dig til de lækre rytmer. Alle kan deltage i Zumba Fitness - både mænd og kvinder og unge som gamle.

På holdoversigten kan man også finde Vinyasa Flow Yoga. Vinyasa betyder »åndedræts-synkroniseret bevægelse«. Vinyasa yoga er en fysisk krævende og flowbaseret yogaform, hvor yogastillingerne bliver kædet sammen i bevægelser, der følger åndedrættet. Vinyasa flyder jævnt og næsten danse-lignende, hvilket forklarer, hvorfor det også kaldes Vinyasa Flow eller bare Flow. Derfor bliver en vinyasa yogaklasse både intens, sveddryppende, dynamisk, legende og meditativ, og med vinyasa yoga kan du opdage din krop på en ny og anderledes måde og nyde godt at vejrtrækningen og yogaens gode egenskaber for krop og sind.

Synes man, at disse to træningsformer lyder interessante, kan man på fredag få lov til at prøve dem af ganske gratis, når DGI Huset rykker ud i det fri.

Klokken 15.30 kan man på Tinghuspladsen tage del i zumbaen, mens det er klokken 16 på Poulsen Plads, at Vinyasa Flow Yoga præsenteres.

Vil man være med, skal man blot lige tilmelde sig ved at give et opkald til DGI Huset, der også svarer på eventuelle spørgsmål.