Oplev lyden af 40- og 50’erne

Gode, gamle minder vækkes fredag til live på Torvet

Der bliver helt sikkert gang i den, når den hollandske trup Sgt. Wilson kommer en tur til Herning til den store åbningsdag. Med sig tager de The Air Force Show, som er en kombination af musik og teater med evergreens fra 1940’erne og 50’erne.

Så husker man lyden af Glenn Miller, The Andrews Sisters, Doris Day, Rosemary Clooney, Frankie Lane og alle de andre fra den tid, ja, så skal man kigge forbi Torvet fredag klokken 17 og 18, for Sgt. Wilson opfører det store show hele to gange.

Sgt. Wilson har eksisteret siden 1983, og hvert år drager de rundt i hele verden med deres shows, som opføres af tre kvindelige aktører - under Sgt. Wilsons kommando.

Sgt. Wilson lover en komplet opevelse »i luftvåbnet-stilen«, som de beskriver det. I samme beskrivelse opfordrer de publikum til at drømme sig væk - og så skal de medvirkende nok sørge for at frembringe de gode, gamle minder fra den svundne tid.

Sgt. Wilson indtager torvescenen første gang klokken 17.