Bamse Betjent lærer fra sig

Børnene kan lære trafikreglerne

Til åbningen af den nye gågade får Herning City fornemt besøg af Bamse Betjent. Han ved alt, hvad der er at vide om sikker trafik, og han vil meget gerne lære fra sig, så rigtig mange børn kan lære trafikreglerne. Derfor kommer han til Herning på fredag sammen med Børnenes Trafikskole, som underviser og guider børnene gennem de mange regler - og det foregår naturligvis på en sjov og underholdende måde.

Trafikskolen medbringer en politibil, ambulance, brandbil, Bamse Betjents nye politigård samt en cykelbane - alt sammen i oppustelig format, og så kan alle børn ellers deltage i de sjove og lærerige aktiviteter, der er med til at skabe forståelse for trafikreglerne, så børnene bliver mere sikre og bevidste i trafikken. Blandt andet kan man lære lidt om, hvordan man undgår at blive involveret i en højresvingsulykke, hvordan man forholder sig til trafikkens store køretøjer, og hvorfor det er vigtigt at bære cykelhjelm og reflekser.

Det hele bliver super-sjovt, og alle børn, der deltager i undervisningen, får et diplom med sig hjem som bevis på, man har modtaget undervisning om trafikreglerne.