Aldi bliver på Dæmningen – lukker i Snejbjerg og Tjørring

Aldi lukker en række butikker i Danmark, men er klar til trecifret millioninvestering i resten af butikkerne

HERNING Aldi lukker 32 butikker i Danmark. Det sker, efter kæden fik et underskud på 243 millioner kroner i 2016.

Snart findes der derfor kun en Aldi-butik i Herning og omegn - butikkken på Dæmningen. To af de 32 butikker, der lukker, er fra vores område: Aldi i Tjørring på Tjelevej og Aldi på Hovedgaden i Snejbjerg.

Aldi i Tjørring lukker 16. juni, og i Snejbjerg lukker butikken 21. juli.

Aldi-butikken i Snejbjerg blev for et år siden kåret som »Årets Butik« i Midt- og Nordjylland.

Aldi oplyser, at de to lokale butikker lukker, fordi andre butikker er bedre rustet til fremtidens konkurrence.

- Butikkerne vi lukker i Herning har ikke potentiale til at blive moderniseret og derfor har vi valgt at samle kræfterne i vores større butikker i området, lyder det fra Aldis direktør for kvalitet, CSR og kommunikation Thomas Bang.

Outlet-butik
Aldi har i dag 220 butikker fordelt over hele landet. Discountkæden er klar til at investere et trecifret millionbeløb i at modernisere resten af butikkerne, lyder det i pressemeddelelsen. Aldi-butikken i Tjørring åbnede i 2004 og vil blive til outlet-butik med nonfood-varer frem til september 2017. Aldi i Snejbjerg åbnede i 2006. Af pressemeddelelsen fremgår det, at tiden er løbet fra placeringen pga. den ændrede trafiksituation med opførelsen af DNV Gødstrup.