Borgmester kniber sig i armen: Ishockey-VM er måske det største nogensinde i Herning

thomas færch kvist 

Lars Krarup (V) jubler over udsigten til, at Herning skal tage imod nogle af verdens største hockeynationer

HERNING Mandag aften blev gruppeinddelingen til næste års VM i ishockey lagt fast. Og her stod det klart, at Jyske Bank Boxen og Herning Kommune skal være vært for hockeygiganter som bl.a. USA og Canada - udover de danske værter, Tyskland, Finland, Letland, Norge og Sydkorea.

Det er en inddeling, der skaber glæde på rådhuset.

- For kommunen som værter er det en virkelig god pulje. Det kunne nærmest ikke blive bedre, siger borgmester Lars Krarup (V).

- Det er svært at måle Giro-start, EM-cykling, EM og VM i håndbold op mod hinanden. Men det her er helt i toppen af, hvad der nogensinde er præsenteret i Herning. Og måske det allerstørste. Også fordi vi kommer til at se verdensstjerner på stribe, hvor flere af dem er født og opvokset i Herning, lyder det fra borgmesteren.