Teams nye skuespillere

Herning Team Teatret har pr. 1 oktober 2017 ansat to nye skuespillere. Således udvider teatret sit ensemble, så det fra efteråret udgøres af fire, stærke kunstnere.

Den nuværende dynamiske duo Sofie Ancher Vea og Anders Cornelius Zoffmann får således selskab af 32-årige Stig Reggelsen Skjold og 31-årige Olivia Franciska Fevel Borgels. Det har været vigtigt for teatret at finde to skuespillere, som kan tilføre teatret noget nyt, og de to nye spillere supplerer og komplementerer det nuværende ensemble på bedste vis.

Den primære opgave for teatrets ensemble er at medvirke i egenproduktioner for både børn og voksne, men de vil også kunne opleves i masterclasses på Herning Scenekunstskole, i Team Teatrets undervisningsaktiviteter og i nye, anderledes teater-formater.

Det nye fire mands store ensemble kan første gang opleves samlet i den kommende sæsons anden forestilling, som er »Doktor Proktors tidsbadekar« - en forestilling for hele familien baseret på en bog af Jo Nesbø.

Team Teatret modtog i alt 64 ansøgninger, hvor af mange var fra yderst kompetente ansøgere.

Team Teatret er i sin tid etableret som et ensembleteater, og efter år uden fastansatte skuespillere genindførte teatret ensemblet i 2015. Det skete ud fra devisen om, at kunst både skal ses og skabes lokalt.

I efteråret 2018 fejrer Team Teatret 50-års jubilæum som kunstproducerende egnsteater. En begivenhed som teatret naturligvis markerer med kunst og pragt - anført af ensemblet. Og dermed er en ring både sluttet og startet.