Nøglespiller vender hjem til Blue Fox

Thomas Damm 

Herning Blue Fox styrker truppen med en hjemvendt profil. Den tidligere kaptajn Anders Poulsen er igen klar til at tørne ud for »rævene«

ISHOCKEY Det er en markant skikkelse, der vender hjem til Blue Fox. Anders Poulsen. Og den nye signing hos Blue Fox vækker begejstring hos klubbens direktør, Torben Skovsgaard.

- Det er altid stort for os, når én af de »gamle« vender hjem til Herning. Specielt når de er af Anders’ kaliber. Han er på mange måder en rollemodel, og han bliver en nøglespiller for os, også når det handler om alt det uden for isen, siger han til Herning Folkeblad.

Og hovedpersonen selv, Anders Poulsen, fastslår, at han er klar til at udfylde en vigtig rolle på Herning-mandskabet.

- Jeg kan høre og mærke, at de ser mig som en nøgleperson, og jeg er parat til at påtage mig den rolle. Jeg vil give alt, hvad jeg har både på og uden for isen, siger angriberen, der forlod Blue Fox i sommer 2014 efter et par fornemme sæsoner.