Din weekend i Herning: Kræmmermarked, Queen og Zirkus Nemo

Weekenden står for døren! Og herningnyt.dk giver dig her overblikket over, hvad weekenden byder på af oplevelser, muligheder og underholdning. For både store og små

WEEKENDGUIDE

 

Kræmmermarked på Torvet
Lørdag formiddag er der stor kræmmermarked på Torvet i Herning. Her vil midtbyen blive fyldt med stande, hvor Cityforeningen lover, at der vil blive solgt alt mellem himmel og jord.

Gå til kalender

Queen-musical i Boxen
Hele weekenden vil Jyske Bank Boxen være fyldt med Queen-musik, når Musicalen »We will rock you« rykker ind i Herning. Arrangørerne kalder det et forrygende show med masser af Queen-klassikere. Medvirkende er bl.a. Joey Moe, Niels Olsen og Szhirley. Musicalen spiller fredag, lørdag og søndag.

Læs mere

Læs mere

Zirkus Nemo
Søren Østergaards gakkede Zirkus er tilbage i Herning. Hans nye makker i manegen er skuespilleren og teatersportsmanden Michel Castenholt. Der er Zirkus på Landsskuepladsen fredag 19.30 og lørdag klokken 16.00.

Portræt af Søren Østergaard

Læs mere

Galleri

Anmeldelse

City Singler i Kongrescentret
Gør dig klar til en ny omgang City singler i kongrescentret fredag klokken 20. Det bli’r sexet, vildt, vovet og ikke mindst hyldende morsomt, når de fire City singler indtager scenen – det lover arrangørerne. City singlerne er Trine Gadeberg, Kaya Brüel, Anne Sofie Espersen og Sofie Stougaard.

Gå til kalender

Bagdad Dagblad på Fermaten
Bandet Bagdad Dagblad var kultdyrket livenavn på de danske scener i slutningen 80’erne og begyndelsen af 90’erne. Efter en turné-pause på over 15 år, er gruppen nu igen koncert-aktuel med den oprindelige besætning. Se dem på Fermaten fredag aften klokken 21.

Gå til kalender

Læs mere

Klimaets dag i Herning
Herning Klimaets Dag er et arrangement hvor borgere på tværs af alle skel samles med fokus på udfordringer og løsninger i forhold til klima og miljø. Det sker på Herning Gymnasium lørdag fra 10 til 16.

Gå til kalender

Det mobile arkitekturværksted
Kom med på den åbne workshop ”Byen er din”, som midlertidigt gæster din by. Workshoppen er for alle – både børn, unge og voksne. Vi stiller spørgsmålet: »Hvis byen var din, hvordan ville du så designe den, så der var plads til alle?«. Arrangementet foregår på Herning Billedskole lørdag fra klokken 11.

Gå til kalender

Brætspil på biblioteket
Kom og vær med, når biblioteket holder brætspilsdag. De har indkøbt en masse spændende brætspil indenfor forskellige genrer, og alle interesserede over 12 år er velkomne til at møde og være med. Det er helt gratis. Det er lørdag fra klokken 11 til 15.

Gå til kalender

Sofari 2017 – økologisk griseliv i Sunds
Ta’ familien med til Sofari og oplev det økologiske griseliv. Ved Sunds glæder Erik og familien sig til at byde folk velkomne til Sofari. Her kan man opleve de økologiske grise boltre sig på markerne, lege i halmen, deltage i konkurrencer for store og små og meget mere. Det er søndag fra 10 til 14 på Keldsgårdvej 8, Linå, Sunds.

Gå til kalender

Læs mere

Kunst og arkitekturvandring i Birk
Søndag klokken 13 kan man følge med arkitekt Hanne Ortvad på en spændende kunst- og arkitekturvandring gennem Birk Centerpark.