Nik & Jay har en god kemi med Herning

af Henrik Øster-Jørgensen 

Først Royal Arena - så Herning Rocker

Onsdag 24. maj skal Nik & Jay optræde i den københavnske Boxen-konkurrent Royal Arena. Tre dage senere spiller de på Herning Rocker, og de glæder sig:

»Nik & Jay glæder sig. Nik & Jay & Herning har en god kemi. Og lur os om det her ikke bliver en af de helt store aftener. Vi vil i hvertfald gøre et ydmygt forsøg på at bringe ægte magi, positive energier og storslået fest til pladsen. Herning ved det, Herning Rocker. Ses snart, drengene«, meddeles det fra duoen.

Eksklusivt
Magien er stor, energien ren og lyrikken stærk lige nu hos Nik & Jay. De har spillet deres mest succesfulde og anmelderroste sommertour nogensinde og udgivet tre skarpladte og opløftende singler »Frels Mig«, »Skytsengel« samt den storhittende »Magisk«.

Disse tre fantastiske sange kan, sammen med et utal af andre store Nik & Jay-hits, høres live på en række eksklusivt udvalgte festivaler i 2017 - og heriblandt finder man altså Herning Rocker.

Slog pjalterne sammen
Nik & Jay hed hjemme i Værløse Niclas »Nik« Petersen og Jannik »Jay« Thomsen inden de slog pjalterne sammen og blev til en popduo i 2002.

De er en af Danmarks bedst sælgende popgrupper, og deres albummer har tilsammen solgt mere end 400.000 eksemplarer.