DJ bag det elektriske komfur

af Henrik Øster-Jørgensen 

Ud på eftermiddagen til Herning Rocker bliver der et lille intermezzo, hvor DJ Frank Mørk Kjær har fået lov til at vise, hvad han kan.

- Jeg har fået fornøjelsen af at spille til Herning Rocker 2017 og spille lækre vibes fra nutidens charts og de forrige årtier. Jeg har stået bag det elektriske komfur i over otte år, og spillet et trecifret antal job, fortæller Frank Mørk Kjær.

Han har varmet op for diverse kendte musikere som Rasmus Hedegaard, Jimilian, Johnson. Han har vendt plader til store arrangementer for eksempelvis Den Dansk Livgarde, ungdomsfester i Feldborg, DGI Landsstævne, forskellige ungdomsfester for handelsskoler, gymnasier og så videre.

Frank Mørk Kjær har senest været med i et par DJ-battles, hvor han har konkurreret mod andre DJ’s om at få at få den fedeste fest frem i folk.

- Det er ikke kun yngre fester, der har udviklet mit bibliotek. Det har også været alt fra runde fødselsdage, firmafester og bryllupper. Jeg er at finde på teltscenen til Herning Rocker, så kom og få svinget kroppen rundt til et bredt musiksortiment.