Herning Kommune skifter it-leverandør

HERNING Herning Kommune får ny it-leverandør på løn- og økonomiområdet. KMD bliver udskiftet med EG Silkeborg Data, som fremover skal levere sin løn- og vagtplansløsning til Danmarks 12.-største kommune.

Løsningen skal effektivisere en række hverdagsopgaver, så de kan løses både hurtigere og bedre med mindre spild af ressourcer. Kommunen anvender i forvejen en række af EG-koncernens løsninger og får med den nye aftale en mere samlet løsning, der fungerer godt med det overordnede økonomisystem.

- Vi ser frem til at få en øget funktionalitet for vores decentrale ledere og medarbejdere, som kan være med til at effektivisere arbejdsgange og skabe et bedre overblik for den enkelte. Vi ser desuden frem til en øget integration til vores øvrige systemer, siger Jesper Mølbæk, lønchef i Herning Kommune, i en pressemeddelelse.

Løsningen skal være i drift 1. januar 2018, og kontrakten har en varighed på fire år.