DMI: Solskin til Herning Rocker

Kim Stoltenberg Hansen 

Langtidsprognosen for byens musikfestival tegner lovende

HERNING Solen titter frem på grafikken hos dmi.dk, når man klikker på vejret i de næste 15 dage. Det er sikkert sød musik i manges ører, da det jo er om 11 dage - lørdag 27. maj - at der er Herning Rocker, og en udendørs musikfestival er nok mest hyggelig i tørvejr og sommerlige temperaturer.

Vejrudsigten så langt frem er naturligvis forbundet med stor usikkerhed, men eftersom der er solskin og ingen regnvejrsskyer på grafikken både denne lørdag - og dagen efter og fem dage før - så er der i det mindste ikke et lumsk nedbørsområde, der skal suse forbi, som det var tilfældet, da der for nylig var kulturfestival i byen.

Det ligner sol og tørvejr hele dagen, når Herning skal rocke til TV2, Suspekt, Nik & Jay og alle de andre artister.

Temperaturen er også forbundet med en stor usikkerhed, når meteorologerne kikker så langt frem i krystalkuglen. Det kan både blive kølige 10 grader eller sommerlige 20 grader, men meteorologernes bedste bud lige nu på Herning Rocker-vejret er 14-15 grader med en del solskin og enkelte skyer.

Lørdagens program:

STOR SCENE:

12:30 Gulddreng

14:30 TV2

16:30 Johnny Madsen

19:30 Suspekt

22:15 Nik & Jay

TELTSCENE:

13:30 Almost ACDC

15:45 DJ

18:00 Rabalder Band

21:00 ItaloBrothers