Tidligere Herning Fremad-stjerne kommer på flyhale

Norwegian hylder Bobby Moore og portrætterer ham på deres nyeste fly

HERNING Den tidligere engelske landsholdsanfører Bobby Moore, der i den afsluttede del karrieren spillede i Herning Fremad, er nu blevet portrætteret på en flyhale.

Det var noget af et scoop for Herning Fremad at hente en sådan profil, og hos Norwegian synes man, at det er lidt morsomt, at Moore har en dansk forbindelse.

- Norwegian er stolte over at have tilføjet den tidligere engelske landsholdsanfører Bobby Moore til den voksende skare af store personligheder, der pryder halerorene på vores fly. I dette tilfælde er det en kuriositet, at Moore har slået sine folder i Herning, hvor mange midt- og vestjyder sandsynligvis stadig husker at have set den tidligere verdensmester i Fremad-trøjen, siger Daniel Kirchhoff, der er informationschef hos Norwegian i Danmark, i en pressemddelelse.

Det at udsmykke halefinnerne på flyene med personligheder har været naturligt for Norwegian, da det har flyttet grænser, udfordret det etablerede og inspireret andre, lyder det videre i pressemeddelelsen.