Elvis overvandt teknik-problemer

Kenneth Meinby Sørensen 

Trods tekniske udfald i begyndelsen er der stor ros på de sociale medier til lørdag aftens Elvis-koncert i Boxen

HERNING Teknikken drillede lørdag aften i Jyske Bank Boxen, hvor 7000 tilskuere var mødt op til »Elvis in Concert - The Wonder of You«.

Her spillede et symfoniorkester musikken live til Elvis’ vokal, mens den legendariske sanger optrådte i arkivoptagelser på storskærme i baggrunden.

På grund af en defekt computer spillede det ikke sammen i de første numre, som to gange måtte afbrydes, hvilket fik nogle til at forlade koncerten.

Der kom dog styr på teknikken, og resten af koncerten forløb uden problemer, fortæller en lang række publikummere på de sociale medier.

»En fantastisk koncert. Det var da synd, at der var de problemer med lyden i starten, men det ødelagde på ingen måde oplevelsen, og lyden var helt i top resten af tiden«, skriver Margrethe Johanne Grønkjær Nielsen på Herning Folkeblads Facebook-side.

Her er der bred enighed om, at koncerten var vellykket, da først der kom styr på teknikken.

»Lyden var ikke dårlig - tværtimod. Da først teknikken virkede, var det faktisk en perfekt lyd. Skidegod koncert«, skriver Polle Jensen.

Også Folkebladets anmelder er positiv trods de tekniske udfordringer og giver koncerten fire stjerner.

Hos MCH Messecenter Herning fortæller kulturchef Nicki Quist, at det var meget få mennesker, der forlod koncerten.

- Vi og koncertarrangøren er naturligvis kede af startvanskelighederne. Vi er samtidig meget taknemmelige over, at gæsterne viste forståelse og tålmodigt ventede på, at showet kom i gang. Vi vil også gerne rose arrangøren for at løse problemerne og samtidig være med på - sammen med MCH - at glæde de op mod 7000 gæster i Jyske Bank Boxen med en gratis pausedrink, hvilket vakte stor begejstring i salen, fortæller Nicki Quist.