20-årig mand blev anholdt efter gentagne forseelser lørdag aften

Martin Hove Thomsen 

Hele tre forseelser på én aften blev det til for en 20-årig mand, inden politiet fik ham anholdt, og han kunne sove sin rus ud

HERNING - Vi har haft lidt af en bandit. Han bliverløsladt nu her, når han selv kan stå op igen, siger vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi, Allan Riis, om den 20-årige mand, der holdt politiet i Herning beskæftiget i aftes.

Først på aftenen modtager politiet en anmeldelse fra en taxachauffør om, at han har en mand med i taxa’en, der ikke har kontanter på sig. Politiet ankommer og får løst tingene, hvorefter de lader den 20-årige mand gå.

Lidt senere får politiet så en anmeldelse om, at en person er brudt ind i en varebil. Da politiet kommer frem, viser det sig, at det igen er den 20-årige mand, der er på spil.

Han slipper denne gang med en påtale, men den 20-årige mand var åbenbart ikke færdig med at lave ballade. Lidt senere får politiet nemlig en ny anmeldelse, der denne gang går på, at en mand er ved at forcere et hegn ved Kiwi på Sjællandsgade, og da det igen er den 20-årige, der står bag, vælger politiet at anholde ham.

- Han har ligget og sovet rusen ud hos os. Han har været narkopåvirket, skønner lægen. Men han er blevet sigtet for de mindre forseelser, siger Allan Riis fra Midt- og Vestjyllands Politi, der tilføjer, at det ellers har været en rolig aften og nat i Herning, og at politiet ikke har modtaget anmeldelser om trafikuheld i kølvandet på gårsdagens nedbrud i flere lyseguleringer her i det midt- og vestjyske område.