Tre stjerner: Ariana Grande gav jævn koncert i Boxen

Aske Visser Ottosen 

Der var masser af hits, men dårlig lyd satte en stopper for popfesten

ANMELDELSE Popsangeren Ariana Grande var fredag aften forbi Jyske Bank Boxen i Herning, hvor hun gav en tre-stjernet koncert.

Der var pop i lange baner, hvor de omkring 10.000 fremmødte fik alt fra stille ballader med den 23-årige sangerinde alene på scenen til festlige popbaskere, hvor hendes livlige dansere kastede sig nådesløst rundt på hele scenen, så selv en maratonløber ville blive forpustet.

Koncerten nåede dog aldrig at blive den helt store popfest, som Ariana Grandes bagkatalog af hits lægger op til. Flere gange undervejs druknede den unge sangerindes ellers så flotte vokal i musikken og backingtracket, som efterlod flere af sangene med et mudret udtryk.

I løbet af den halvanden time lange koncert blev alle 15 sange fra hendes nye album »Dangerous Woman« spillet. Der blev også plads til en lang række af hendes ældre hits, som var med til at skubbe hende frem i rampelyset for en række år siden - dog ikke alle med den succes eller energi, som de har på pladen.