Unge røg hash og kørte på stjålne knallerter i Herning

Palle Heering Nielsen 

Tre unge blev sigtet for besiddelse af narkotika, da betjente visiterede dem i p-kælder ved banegården

HERNING To patruljer fra lokalpolitiet i Herning rykkede i aftes klokken 22.30 ud til Banegårdspladsen, fordi to drenge var blevet holdt tilbage af et vidne.

De to var en del af en gruppe, som havde kørt rundt i området på stjålne knallerter, men drengene nåede at stikke af, inden patruljerne kom frem.

Politiet har mistanke til to drenge, som er henholdsvis 15 og 16 år.

Tilbage var tre knallerter. Den ene blev straks udleveret til en 15-årig dreng, som havde fået den stjålet. Han var selv til stede sammen med det vidne, som havde holdt drengene tilbage og ringet til politiet.

De to andre knallerter blev taget med på politigården. Den ene er meldt stjålet, mens den anden skulle til test for, hvor hurtigt den kan køre. Politiet mener, at den er ulovlig.

Patruljerne var også i parkeringskælderen under banegården, hvor betjentene traf en gruppe unge, som stod og røg hash.

Der blev fundet stoffer på tre af de unge mænd.

En kun 16-årig dreng blev sigtet for besiddelse af 8,3 gram hash, mens en 18-årig mand fra Herning også havde 8,3 gram hash på sig og blev sigtet.

En ungersvend, der netop er fyldt 18 år, blev fundet i besiddelse af 0,9 gram kokain. Han er fra Kibæk og er sigtet for at besidde den hårde narkotika.

- Vi vil aflægge hyppige besøg i parkeringskælderen, når vi ved, at unge samles for at ryge hash, siger sekretariatsleder Bent Smedegaard fra lokalpolitiet i Herning.