Hop dig i form

Jumping Fitness er det nye sort

DGI Huset Herning tager også del i den store åbningsdag i City. Det sker ved at præsentere nogle af husets holdtræninger, hvor Jumping Fitness er det seneste nye tilbud. Træningsformen er allerede meget populær, og medlemmerne er vilde med det.

Jumping Fitness foregår på trampoliner, og alle kroppens muskler kommer på arbejde. Det er træning med fuld knald på med både høj puls og højt humør til følge. Under træningen laves forskellige trin, simple koreografier og temposkift, så der trænes både kondition, balance, core (kroppens kernemuskulator, red.) og bækkenbund. Intensiteten varieres i løbet af træningen og kan tilpasses flere niveauer, så der er ingen krav til grundformen - alle kan være med.

DGI Huset præsenterer Jumping Fitness på Tinghuspladsen fredag klokken 14.30 og klokken 15, og har man lyst til at prøve det af, skal man tilmelde sig telefonisk i DGI Huset. Træningen er ganske gratis.