Grand Prix-sang på Torvet: Anja indvier gågaden

Palle Heering Nielsen 

2. juni bliver der musik, opvisninger og anden underholdning rundt om på de centrale pladser i midtbyen

HERNING Fredag 2. juni bliver der fest i Hernings midtby, når der er officiel indvielse af den nye belægning i gågaden.

40 porscher bliver parkeret på Torvet. Der er kransekage og champagne til de voksne - og is til børnene. Lars Krarup klipper den røde snor, og på Torvet vil der være koncert med sangerinden Anja Nissen, der tidligere på året vandt Dansk Melodi Grand Prix, som blev holdt i Boxen.

Der er to opvisninger med den hollandske trup »Sgt. Wilson’s Airforce Show«, der opfører en kombination af musik og teater med evergreens fra 1940’erne og 1950’erne.

Midt på aftenen kommer et endnu hemmeligholdt musikalske hovednavn og spiller, og der er også trampoliner, yoga-opvisning og spillerne fra Blue Fox kigger også forbi i løbet af fredagen, hvor midtbyens butikker holder Open by Night.