Rafael van der Vaart skadet igen

Kenneth Kristiansen 

FC Midtjyllands hollandske stjerne kom til skade med anklen under lørdagens træning, men skaden vurderes ikke umiddelbart som alvorlig

FODBOLD Rafael van der Vaart var ikke med i truppen til søndagens kamp mod Brøndby. Den hollandske stjernespiller pådrog sig en ankelskade under lørdagens træning.

- Han ville tæmme en lang aflevering, og så fik han noget i anklen. »Rafa« har jo historisk set haft ømme ankler, beretter FC Midtjyllands cheftræner, Jess Thorup, om fraværet af Rafael van der Vaart.

- Jeg regner ikke med, at det er slemt, beroliger træneren, der derfor også håber på, at hollænderen er til rådighed til den næste kamp, som er på udebane mod SønderjyskE.

Måske chancen fra start
Til den kamp er Mikkel Duelund ude med karantæne på grund af den advarsel, han fik i kampen mod Brøndby. Det kunne umiddelbart åbne op for en chance i startopstillingen til Rafael van der Vaart, hvis han altså bliver klar.

Den præmis vil en smilende Jess Thorup dog ikke gå ind på.

- Jeg kan jo ikke sige noget om, om han starter inde næste gang. Så har I jo ikke noget at snakke om hele ugen, griner han til de tilstedeværende journalister.

Spilletidspunktet for udekampen mod SønderjyskE kendes i øvrigt først i løbet af tirsdag. Tv-stationerne fastlægger først den kommende spillerunde - og sæsonens øvrige, resterende spillerunder - efter Superliga-kampene i aften.

Så om FCM skal til Haderslev på fredag, lørdag, søndag eller mandag vides endnu ikke.