Brandfolk på arbejde ved nyt bed og bænk i midtbyen – advarer mod at kaste cigaretskodder

Kim Stoltenberg Hansen 

Søndag eftermiddag var der en mindre brand ved Banegården

HERNING Der er sat flere nye kombinerede blomsterbede og bænke op efter ombygningen ved Banegården - og et af disse måtte brandfolkene spule godt og grundigt med vand søndag eftermiddag, fortæller indsatsleder Michael Jacobsen fra Brand & Redning Midtvest.

- En forbi passerende hundelufter havde observeret, at det ulmede fra beddet - sikkert på grund af cigaretskod. Vi skyllede det godt og grundigt igennem, for at sikre os, at vi fik det slukket, fortæller han og advarer mod at kaste cigaretskodder i de nye bed.

- Der er spagnum i beddet, så det ulmer akkurat som var det grillkul. Det vil jo være ærgerligt, hvis en af de nye bænke går til på denne måde, så man skal ikke smide cigaretskodder her, siger han.