Fem-stjernet John Mayer-koncert i Boxen

Anmelderne er positive efter guitar-idolet gav koncert i Herning fredag aften

Koncert John Mayer var veloplagt. Sådan lyder det enstemmigt fra anmelderne, efter den amerikanske stjerne fredag aften spillede i Boxen foran 14.000 tilskuere.

Der er fem stjerner fra både BT, Ekstra Bladet og Herning Folkeblad. I overskriften hos BT lyder det: »Hold da kæft! Veloplagte John Mayer blæste Henring omkuld« og der er store roser til kunsteren:

- Der var momenter, hvor jeg tænkte John Mayer som den hvide Prince. Det er der, hvor man mærker den syvende sans, musikkens kraft, følelsen, som kun musik kan ramme. Den slags momenter, man som musikelsker lever for, lyder vurderingen.

Ekstra Bladets overskift er »Chok i Boxen: Blærerøv er god«, og det er jo ellers ikke så tit at Thomas Treo er positiv, men her skriver han: »Mayer brændte stilfærdigt igennem, så det var lige før, man håbede, han gik over tiden. Og det gjorde han sgu«.

Herning Folkeblad kalder John Mayer for »en veloplagt verdensstjerne« og skriver: »Han var i verdensklasse. Det er nærmest overnaturligt, hvad der lægger vejen forbi Herning af musikstjerner i verdenstoppen. Mayer var meget veloplagt - og selv om det var i lille Herning, så var det stort denne aften i Boxen«.