Team forlænger »Forfald«

HERNING Team Teatret har valgt at forlænge visningen af forestillingen »Forfald«, der foregår i en nedrivningsklar ejendom på Silkeborgvej 65.

»Interessen for Forfald har været overvældende. Og vi er meget, meget glade, fordi så mange af jer har været inde at opleve forestillingen og har sagt videre til jeres venner og familier, at dét her er værd at bruge tid på«, skriver teatret i en pressemeddelelse.

Har man ikke fået set det roste stykke endnu, så er der fire ekstra chancer på mandag og tirsdag - stykket spiller to gange om dagen.

»Vi har været svært irriterede over, at vi har måttet afvise folk ved døren på grund af udsolgte forestillinger. Men ikke desto mindre er vi meget, meget taknemmelige for, at vi har fået mulighed for at åbne dørene på Silkeborgvej 65 både mandag og tirsdag i næste uge«, skriver teatret.