Korsang i Dybet

KOR Herning Bibliotek og Vocal Pleasure siger velkommen til foråret tirsdag aften med en koncert fra Dybet. Vocal Pleasure præsenterer et program, der som foråret er fyldt med følelser, farver, blandede buketter og kærlighedserklæringer.

Koret har haft et travlt forår med indstuderingen af de mange Tina Dickow-satser, der blev præsenteret sammen med Tina Dickow i Herning Kongrescenter i begyndelsen af april, og nu præsenterer Vocal Pleasure arrangementer af klassikere fra den rytmiske musik. Coldplay, blandt andet med »Fix You«, Queen’s »You Take My Breath Away« og et af Prince’s ikoniske numre »Purple Rain« er på programmet.

- Vi har bearbejdet nogle af Tina Dickow-satserne, så de kan synges uden Tina Dickow, selvom vi da gerne ville have haft hende med. Det er sange, der beretter om Tina Dickows personlige udvikling i forhold til kærligheden, hvor vi slutter hendes afdelingen med »In the Red«, lyder det fra korleder Niels Bay.

Af andre sange om emnet synges der sange af Beatles og Destiny’s Child. Alle arrangementerne er skrevet og inspireret af nogle af Danmarks dygtigste arrangører inden for den rytmiske genre, nemlig Jens Johansen, Marlene Rigtrup og Morten Kjær.

For ind imellem at bryde den lidt tilbagelænede stemning, der uvægerligt skabes omkring rock-balladen, tager Vocal Pleasure selvfølgelig også et par gode fællessange med, således tilhørerne kan blive en del af koncerten, der ledes og dirigeres af Niels Bay.