Gensyn med Danser med drenge

af Henrik Øster-Jørgensen 

Fermaten har popmusik på plakaten fredag

KONCERT Fredag aften er der gensyn med poporkestret Danser med Drenge, der stadig efter snart et kvart århundrede på landevejene kan sælge billetter.

Faktisk har de solgt allesammen på fredag, så vi skal gøre det kort.

Med sangene fra det sidste album fra 2015, »Det handler om penge«, har Danser med Drenge føjet endnu et par sange til sit store hit-katalog, som mange danskere efterhånden har lært at kende: »Hvorlænge vil du ydmyge dig?«, »Er der nogen i himlen?«, »Aldrig undvære dig« og så videre.

Alle de gamle hits er også på sætlisten i 2017 sammen med flere nye sange som »Velkommen Prinsesse« og titelsangen fra det seneste album »Det handler om penge«, som fansene »har godkendt«.

- Det er ikke altid nemt at presse nye sange ind i sættet, fordi publikum er så glade for de kendte hits. Derfor er det ekstra skønt at opleve, når folk tager imod de nye sange, sådan som de gjorde sidste år. Vi glæder os til at fyre både de gamle og de nye sange af, siger forsanger Rie Rasmussen.