Rød tråd på Tekstilmuseet

UDSTILLING I morgen åbner årets strikkeudstilling fra foreningen Seriøs strik - for sjov på Tekstilmuseet i Herning. Overskriften for årets indsats er »Den røde tråd - bogstavelig talt«.

Udstillingen er den 10. i foreningens historie, og de 40 medlemmer har frembragt 20 spændende værker. Foreningen sætter benspænd for sig selv, og i årets udstilling har medlemmerne ladet sig inspirere af såvel Shubidua som H. C. Andersen og Bibelen.

Strikkeforeningens formål er at sætte fokus på, at det kan og bør tages seriøst at arbejde med håndstrik, det vil sige. at medlemmerne er aktive og synes, at det er sjovt at strikke og ambitiøst vil udvikle sig inden for dette felt af tekstilarbejde.

Medlemmerne kan udfordre og inspirere hinanden, og det skal være nytænkende, sjovt, udfordrende, givende og inspirerende at være med.

Udstillingen kan ses fremtil 9. juli.