Drøchsler på sygehuset

KUNST Kunstforeningen på sygehuset viser i maj værker af Mia-Nelle Drøschler fra København.

- For flere år siden, da hun kom fra England, henvendte Mia-Nelle sig til vores kunstforening for at få en udstilling. Vi blev meget interesseret i hendes værker, og en udstilling blev aftalt. Da vi så nærmede os tiden, sprang hun fra, da hun havde fået en stor opgave ved den nye metro i København, fortæller Henny Rønnow fra kunstforeningen.

- Sidste sommer så jeg et kæmpebillede af hende ved søen i Viborg og tænkte, at jeg ville prøve igen, og det er nu lykkedes på trods af, at hun har meget travlt. Trods sin unge alder er hun nået langt og er allerede temmelig anerkendt, fortæller Henny Rønnow.

Ved siden af Drøchsler kan man se keramik af den littauske kunstner Dangira Pyragaite.