Din weekend i Herning: John Mayer, Jan Hellesøe og Danser med Drenge

Weekenden står for døren! Herning Folkeblad giver dig her overblikket over, hvad weekenden byder på af oplevelser, muligheder og underholdning. For både store og små

John Mayer i Boxen
Fredag aften klokken 20 kan man opleve det amerikanske stjernenavn John Mayer i Jyske Bank Boxen. Det er anden gang den Grammy-vindende singer-songwriter gæster Herning. Og der er stadig billetter …

Gå til kalender

Mere om Mayer-koncerten

Kunsthåndværkermarked i Huset No7
Lørdag formiddag vil Dygtige hobby- og kunsthåndværkere fra hele området omkring Herning sammen med indbudte gæster vise deres produkter. Det er fra klokken 10 til 14.

Gå til kalender

Herning Games på Herning Stadion
Lørdag formiddag fra klokken 11 kan man for alvor få kridtet løbeskoene, når der er atletikstævne for børn og ungdom på Herning Stadion.

Kreativ lørdag på biblioteket: Mors dag gaver
Søndag den 7. maj er det mors dag – og det skal fejres! Kom ned på biblioteket og lav en lille mors dags gave. Biblioteket leverer materialerne – du skal bare kigge derned i løbet af lørdag formiddag fra 11 til 14.

Rom- & portvinsaften med street food
Kom til en aften fuld af smagsoplevelser, når der lørdag klokken 18 er temaaften med rom, portvin og streetfood i Restaurant Teater Kælderen.

Gå til kalender

Forfald på Team Teatret
Fredag og lørdag klokken 19 og 21 kan man opleve forestillingen ”Forfald” på Team Teatret, der har rykket kulisserne ud på Silkeborggade 65, hvor stykket finder sted i autentiske omgivelser. Sidste chance!

Gå til kalender

Mere om Forfald

Anmeldelse af Forfald

Jan Hellesøe i kongrescentret
Testshow. Oplev én af Danmarks dygtigste og mest fremtrædende manipulationseksperter og showmand, når han gæster Herning. Det er i kongrescentret lørdag aften klokken 20.

Gå til kalender

Fugletur
Søndag er der fugletur for de morgenfriske. Man mødes ved Oustrup Tårnet, Bindstowvej 21, klokken 06.00. Tidligere naturvejleder Ole Olesen, Aulum er guide. Medbring fornuftigt fortøj og kikkert. Efter et par timer i det fri er der kirkekaffe.

Gå til kalender

Omvisning på Carl-Henning: The Eye in the Mask.
Har du lyst til at få en spændende fortælling og en hyggelig søndag, så kom en tur på Carl-Henning Pedersen og Else Alfelts Museum og følg med museets kunstformidler på rundtur i museets aktuelle udstilling The Eye in the Mask. Det er fra klokken 14.

Gå til kalender

Læs mere om Eye In The Mask

FC Midtjylland vs. Brøndby
Søndag klokken 18 er der topbrag i Superligaens Mesterskabsspil, når FC Midtjylland hjemme på MCH Arena tager imod Brøndby.

Læs mere – Duelund vil banke bronze-rival

Læs mere – Perfekt FCM-optakt til intens uge

Danser med drenge på Fermaten
Fredag klokken 20 er der fest på Fermaten. Efter en udsolgt koncert-tourne i 2016, som er dokumenteret på bandets nye koncert-video “Skrål … !”, fortsætter Danser med Drenge koncert-festen i 2017. Også i Herning.