Tim Sparv må opgive sæsonen

Kenneth Kristiansen 

FC Midtjyllands finske oprydder på midtbanen kæmper stadig med skader, så nu er fokus rettet mod næste sæson

FODBOLD Tim Sparv kommer ikke på banen for FC Midtjylland i resten af denne sæson. Den finske landsholdsspiller kæmper fortsat med skader, og det er nu besluttet af FCM’s sundhedsstab og Tim Sparv selv, at fokus flyttes mod at blive helt klar til den kommende sæson.

- Det er en af de værste perioder i min karriere. Jeg er ikke bange for, at jeg ikke kommer tilbage. Jeg skal nok blive den samme eller en bedre udgave af mig selv, men jeg behøver ro for at blive helt klar, siger Tim Sparv til fcm.dk.

Han var sidste år ramt af et springerknæ, og efter at han vente tilbage til holdet mod slutningen af efteråret og også var med i forårets allerførste kamp, har han været udenfor med forskellige typer skader.

Lige nu er han ramt af en lægskade.

- Jeg har været tæt på at være klar, men så har jeg fået små setbacks. At blive ramt af setbacks har været en mental udfordring, erkender den finske midtbanemand overfor klubbens hjemmeside.

30-årige Tim Sparv har spillet i alt 82 kampe og scoret 2 mål for FC Midtjylland, siden han kom til klubben i sommeren 2014. Han var en nøglefigur på det FCM-hold, der i sæsonen 2014-15 vandt det danske mesterskab.