Overlegent guld til FCM’s U18

FC Midtjyllands U18-piger blev danske mestre med to sikre sejre ved finalestævnet

U18-piger, DM-finalestævne:

Finale: FC Midtjylland - Ajax København 34-20 (15-7)

Semifinale: FC Midtjylland - Rødovre HK 25-18 (15-7)

HåNDBOLD Både FC Midtjylland og Ajax København vandt lørdag deres semifinaler uden problemer, og der var derfor lagt op til en spændende finale i Vallekilde Hørve Fritidscenter på Sjælland.

Men den spænding fik FCM hurtigt punkteret, da de kort inde i første halvleg bragte sig foran 9-2.

Ajax Københavns offensive 3:3-forsvar var guf for FCM, der fortsatte dominansen og spillede sig til en 15-7 føring ved pausen.

I anden halvleg fortsatte FCM den høje intensitet og fik gjort hullet større og større til Ajax København. Der var aldrig tvivl om vinderen, og FCM sikrede sig med en sejr på 34-20 DM-guldet efter en fremragende indsats.

-Vi havde en forventning om, at det ville blive sindssygt tæt, og at de ville presse os, da de var overlegne i deres semifinale. Vi havde forberedt os maksimalt taktisk, og der var vi overlegne. Vi ramte et højt niveau, og vi kørte dem rundt i angrebet og stod til perfektion i forsvaret. Pigerne formåede igennem 2x30 minutter at have fokus på opgaven, og derfor vinder vi med 14 mål. Det var en god kollektiv sejr, siger FCM’s U18-træner Allan Kjær. CN